15 Şubat 2011 Salı

type="html">
Siyah beyazla etkiliyici çarpıcı dekorasyon
Evinizin herhangibir odasına uygladığınız siyah-beyaz dekorasyonla, sofistike,şık bir görünüm verebilirsiniz.Siyah dikkat çekici bir renktir.Siyah; aksesuarlar,aydınlatma araçları,duvar boyassı veya mobilyanızla dekorasyonda tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.Bakınız:siyah-beyaz dekorasyon ve aksesuarlar
Siyah beyaz,tüm dekorasyon tarzlarında kullanılabilir.Çağdaş dekorasyon tarzında, siyah-beyaz parlak metallerle birlikte kullanılır.Siyah-beyaz renkleri kullanmaktan çekiniyorsanız,sarı,kırmızı,pembe,mor alanlar ekleyerek çarpıcı görünüm elde edin.Uygun miktarda kullandığınız zaman siyah beyazın herzaman zarif bir etkisi vardır.
Siyah-beyazı evinizde kullanmanın ipuçları:
1-Siyah-beyaz zemin ile dekorasyona başlayın.Beyaz karolarla beraber siyah bordür veya siyah-beyaz karoları birlikte kullanın.

2-Beyaz duvar, siyah çerçeveli resimler,tablolar veya baskılarla uyumu yakalayabilirsiniz.

3-Küçük odalarda, siyah beyazı ana renk olarak seçebilirsiniz.Küçük banyonuzda siyah mermer tezgah,altın rengi aksesuar ve armatürlerle,beyaz lavaboyla şık bir ortam yaratabilirsiniz.

4-Beyaz yatak takımı-çarşaflar,siyah-beyaz çizgili yatak eteği,yastık ve siyah rahat bir koltuk yatak odanızı mükemmelleştirecektir.Yastıklarınızın renklerini değiştirmek sizin elinizde.Mevsimine göre:örneğin yaz aylarında pembe,sarı,yeşil,kış aylarında kırmızı,altın ve gümüş renklerini tercih edebilirsiniz.

5-Modern dekorasyonda siyah beyaz uyumu harikalar yaratır.Siyah bir halı veya kilim kullanın.Bütün duvarları aynı renge boyamak mecburiyetinde değilsiniz. Odak noktasında canlı bir renk seçerek etkileyici hale getirebilirsiniz.Bu renkli bir sanat çalışması,parlak veya mat metal süslemeler,modern tasarım kumaşlar olabilir.


6-Siyah ferforje eşyalar kolaylıkla bulabileceğiniz parçalardır.Yemek odanızda siyah metal ayaklı,üstü cam bir masa,siyah ferforje şamdamlar,aydınlatma araçları kullanabilirsiniz.

7-Çarpıcı bir masa düzenlemesi için siyah beyaz porselen takımları kullanabilirsiniz.
Bunlar da ilginizi çekebilir.
Yeni trend siyah-beyaz dekorasyon ve aksesuarlar
Beyaz mekanlar
Beyaz salon ve oturma odaları
Bembeyaz yatak odaları
Dekorasyonda renkler ve renklerin uyumu




View the Original article

0 yorum:

Yorum Gönder